Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdivenine ehil sürdürmek eke bir avantajdır. Zahir bu avantajı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi meşru çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen şiddetli binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında imal edilmektedir. Fakat nasıl bir yangın merdivenine ehil başlamak kucakin binanızın yeni olması ya da dolgunca faziletli olması gerekmemektedir.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri dair bilirkişi olan Kale’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla çağ geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek üzere dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra beya sunulmaktadır. Hariçda dü türap contası ve dâhileride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme berhavalukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yamaç nüshası: Binaların kez nüshası bapların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı konstrüksiyonlarda her katta bir tane evgin çıkış kapısı mekân almalıdır. Faziletli katlı mimarilarda katlar arasındaki intikallerde de baplar bulunabilir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin huzurı düzen, yangın bapları çoklukla özel şümul ve kapı menteşeleri kabil özge yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğu kez yek katlı evlerde özümlemeı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Ayrıca, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

şayet bir yangın kapısı karınin fiyat aralıkştırması mimarilıyor ise bu durumda en elleme şık ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna nazaran en namuslu bedelı çekmek olacaktır.

Montaj: Yangın bapsı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoklukla 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısa, hızlı ve emin şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile yapı içi veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, natürel kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da çatı bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu tertibat sayesinde kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin sıcaklık ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Strüktürda kâin insanların güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene altına düzenınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page